Klik HIER voor de homepage van Tennis4U - Tennisschool Rob van der Draai

Play to learn and

learn to play.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken

 06 - 54 60 18 81

 info@tennis4u.nl


Go Sport - met o.a. een filiaal in Oudewater - sponsort Tennisschool Tennis4U !

Tennis4U > TC Oudewater

ONLINE PRIVÉ TRAINING OP MAAT reserveren in Oudewater

ONLINE PRIVÉ TRAINING OP MAAT reserveren in OudewaterEen privétraining van 30 minuten (te verlengen tot een uur), speciaal voor jou, op het moment dat het jou uitkomt. Kijk in de agenda van de trainer en boek de dag en de tijd die jou op dat moment het beste uitkomt. Geen vaste tijd waar je het hele seizoen aan vast zit. Training op maat met een programma speciaal voor jou. Een vast door jou bepaald onderwerp per training. Alle aandacht voor jou. Zoveel trainingen als jij zelf wilt. €30 voor de eerste 30 minuten, €20 als je er 30 minuten achteraan neemt (excl. baanhuur).

HITT Hoog Intensieve Tennis Training

Geen behoefte aan stilstaan op een tennisbaan? Is techniek trainen niet het allerbelangrijkste voor jou? Vind je het lekker om een uur lang intensief te sporten? Heb je geen trainingsmaatje? Dan is HITT echt wat voor jou.

>> Lees verder...

Tenniscentrum Oudewater

Tenniscentrum Oudewater

Tennissen in een ontspannen sfeer

's Winters geven wij in Tenniscentrum Oudewater tennislessen aan leden van Tennisvereniging De Heksenmeppers én aan niet-leden. 's Zomers is de hal ons "uitwijkcentrum" voor de lessen aan de clubleden als de buitenbanen onbespeelbaar zijn.

Het adres van het centrum is Touwslag 4, 3421JG te Oudewater. Meer informatie over het centrum staat op www.tenniscentrum-oudewater.nl. Mailen kan natuurlijk ook: info@tenniscentrum-oudewater.nl.

Toelichting tarieven en baanhuur TC Oudewater

De vermelde prijs is het lesgeld bij automatische incasso, de prijs is €5,= lager dan bij betaling op rekening. Sommige tarieven voor tennisles voor senioren zijn exclusief baanhuur, dit wordt apart vermeld.

>> Lees verder...

Foute instelling! Portlet 1540 niet gevonden.

Foute instelling! Portlet 1541 niet gevonden.

Copyright © 2008-2011 Tennisschool Rob van der Draai. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden  Technische informatie Contact