Klik HIER voor de homepage van Tennis4U - Tennisschool Rob van der Draai

Play to learn and

learn to play.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken

 06 - 54 60 18 81

 info@tennis4u.nl


Go Sport - met o.a. een filiaal in Oudewater - sponsort Tennisschool Tennis4U !

Tennis4U > Over ons

Welkom bij Tennis4U de tennisschool van Rob van der Draai

Welkom bij Tennis4U de tennisschool van Rob van der Draai

De doelstelling van onze tennisschool is heel eenvoudig. Wij willen tennissers en potentiële tennissers zoveel plezier in tennis laten beleven dat ze lid blijven, vaker willen spelen en het eigen niveau willen verbeteren. Op ieder niveau van de vereniging.

We willen tennissers binden en verbinden. Aan de vereniging, het clubhuis, andere leden en de tennisschool. Om deze doelstelling te bereiken zijn onze trainers de motivators, adviseurs en vraagbaken op het tennispark. Daarnaast werken we hard aan het aanpassen en uibreiden van ons aanbod.

 

 

 

Tennis4U is niet zomaar een tennisschool, Tennis4U staat bekend om hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor leerlingen en verenigingen. Tennis4U werkt met gediplomeerde trainers die lang bij Tennis4U en bij een club werkzaam zijn.

De trainers van Tennis4U geven in de zomer tussen de 300 en 400 volwassen en kinderen tennisles, zij werken daarbij zoveel mogelijk als team, hebben daarom regelmatig overleg en werken vanuit dezelfde visie, waarbij de speler centraal staat. Het voordeel hiervan is dat een wisseling, of een invalbeurt, van een trainer nauwelijks invloed heeft.

Onze trainers komen maandelijks bij elkaar om gecoacht te worden en elkaar te coachen zodat de lesmethodiek gegarandeerd blijft.

De basis van onze visie is dat wij het als onze belangrijkste taak beschouwen om onze leerlingen zo enthousiast mogelijk te maken voor de tennissport, zodat ze veel tennissen en gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging. We werken daarbij alleen met trainers met een licentie. Ons streven is om voor iedere vereniging een clubtrainer in te zetten die langdurig bij die vereniging werkzaam is en daardoor een echte clubtrainer wordt. Het aanspreekpunt van de vereniging.

Tenniscentrum Oudewater is de thuisbasis voor Tennis4U, hierdoor beschikt de tennisschool over een uitstekende binnenaccommodatie. Om deel te nemen aan onze aktiviteiten in Tenniscentrum Oudewater is het niet nodig is om lid te zijn van een vereniging.

In de zomer verzorgen wij de trainingen bij TV de Heksenmeppersen in de hal bij Tenniscentrum Oudewater in de winter geven training in de hal bij Tenniscentrum Oudewater.  Als u vragen en of opmerkingen heeft, stuur dan aub een mailtje naar info@tennis4u.nl.

Copyright © 2008-2011 Tennisschool Rob van der Draai. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden  Technische informatie Contact