Klik HIER voor de homepage van Tennis4U - Tennisschool Rob van der Draai

Play to learn and

learn to play.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken

 06 - 54 60 18 81

 info@tennis4u.nl


Go Sport - met o.a. een filiaal in Oudewater - sponsort Tennisschool Tennis4U !

Tennis4U > HLTC Bergvliet

Tennistrainingen op Bergvliet

De inschrijving voor trainingen vanaf 3 april is geopend. Alle mogelijkheden en de inschrijfformulieren staan dan onderaan deze pagina.

Tennistrainingen op Bergvliet

Op dit moment worden de laatste zomertrainingen afgerond.

Vanaf 9 oktober zijn er weer jeugdtrainingen in de tennishal van Be Quick Gouda aan de Sportlaan.

Trainers dit winterseizoen

Tennistraining bij HLTC Bergvliet

HLTC Bergvliet

Sportpark Wilgenoord
Provincialeweg West 3
2851EH Haastrecht
Telefoon (0182) 501928
www.bergvliet.nl 

Inschrijven voor onze trainingen kan onderaan deze pagina. We realiseren ons dat sommige voorwaarden bij ons anders zijn dan bij de vorige tennisschool. Zoals een korting van bij incasso, de tariefsbepaling bij een jeugdgroep van 6, 7 en 8. Als er afwijkende wensen zijn dan horen we dat graag, misschien is het aan te passen. Het eerste seizoen zullen we ongetwijfeld nog wel tegen wat zaken aanlopen die anders zijn.

Als je de facuur graag in termijnen wilt betalen dan is dat mogelijk. Geef bij het inschrijven bij opmerkingen aan dat je dit graag wilt en wij incasseren de factuur in 3 termijnen.

Er zijn trainingen voor senioren en voor jeugd. Bij de trainingen van jeugdleden tm 12 jaar gebruiken wij de Tenniskids methodiek. Meer over deze methodiek staat op de pagina >> Tenniskids.

Bij de mogelijkheden staat welke trainingen er zijn, voor hoeveel personen en wat de prijs is. De vermelde prijs is het tarief bij automatische incasso, de prijs is €5,= lager dan bij betaling op rekening. Onder het vraagteken staat alle overige informatie zoals het rooster en de mogelijke tijden.

De prijs voor jeugdtrainingen in een groep van 6, 7 of 8 is gebaseerd op gemiddeld 7 deelnemers. Hierdoor maakt het financieel geen verschil of kinderen ingedeeld zijn in een groep van 6, 7 of 8 leerlingen. Groepen van 6 en groter kunnen hierdoor altijd doorgaan en ook het wisselen van groep heeft geen gevolgen voor het deelnamegeld.

De algemene voorwaarden staan op de pagina >> trainingsvoorwaarden.

BERGVLIET JEUGD T/M 17 JR - trainingen oktober t/m maart 2020

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

BERGVLIET SENIOREN VANAF 18 JR - trainingen april t/m september 2019

Sorry, de lesmogelijkheden zijn nog niet gepubliceerd.

Copyright © 2008-2011 Tennisschool Rob van der Draai. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden  Technische informatie Contact