Klik HIER voor de homepage van Tennis4U - Tennisschool Rob van der Draai

Play to learn and

learn to play.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken

 06 - 54 60 18 81

 info@tennis4u.nl


Go Sport - met o.a. een filiaal in Oudewater - sponsort Tennisschool Tennis4U !

Welkom op onze site, waarmee kunnen wij helpen?

Welkom op onze site, waarmee kunnen wij helpen?

Welkom op de site van Tennisschool Tennis4U. Wij willen je graag eenvoudig wegwijs maken op onze site. De meest voorkomende handelingen op onze site zijn hieronder weergegeven.

ABNAMRO Kidsday 2020 12 februari

We gaan weer naar Kidsday van het grootste tennistoernooi van Nederland!

Nieuws van 9 january

Op 12 februari 20 gaan we voor de 9e keer een tennisuitje maken naar het ABNAMRO Tennistoernooi in Ahoy Rotterdam. Ga jij mee?

Het ABN AMRO Tennistoernooi is het grootste tennistoernooi in Nederland. Er doen weer veel hele goeie tennissers mee. Uit de top van de wereld komen Medvedev, Tsitsipas, Wawrinka, Dimitrov uit België Goffin en een aantal super leuke jonge spelers zoals Shapovalov en Auger-Aliassime. Onze eigen Robin Haase staat helaas niet hoog genoeg meer om direct mee te mogen doen.
Voor jullie is dit een super leuke kans om eens “echt” tennis van dichtbij te zien. Dan begrijp je gelijk ook beter wat we aan het oefenen zijn. 

Je kunt veel spelers van dichtbij zien spelen en trainen, meten hoe hard je service gaat en zelf tennissen tijdens de tennisclinics. Misschien kun je zelfs een handtekening krijgen van één van de beroemde tennissers.

Wij organiseren dit al jaren en voor ons is het een non profit evenement, waar we niets aan verdienen maar waarin we heel veel tijd en energie stoppen omdat het voor een heel belangrijk belevingselement zorgt.
Bus, tickets en shirts zorgen voor een behoorlijk kostenplaatje. Om de prijs zo laag mogelijk te houden zoeken we sponsoren en krijgen we van de vereniging ook €5 pp. Voorlopig moeten we de prijs op €30 zetten (de werkelijke prijs ligt hoger). De bijdrage van sponsoren trekken we hiervan af en laten regelmatig weten hoeveel het nog kost. Vorig jaar eindigden we op €20 pp.

 

We stappen op bij de tennisvereniging om 13.00 uur zodat we lekker veel tennis kunnen zien. Dat betekent dat als je een continu rooster hebt je op school voor deze middag misschien een keer vrij moet vragen. Lukt dat niet maar wil je toch graag mee? Laat het dan even weten want misschien zijn er meer kinderen en kunnen we één van de ouders heen laten rijden. Omdat we best een stukje moeten rijden (Rotterdam Ahoy) en Kidsday om 18.15 uur sluit kunnen we helaas niet later vertrekken.

Op het programma staan ook:

KNTLB Challenges
ABN AMRO Ballenkids Wall
ABN AMRO WTT Servicekanon
ABN AMRO Mega Tennis Tafel
Rolstoelclinics
Petje op, petje af tennisquiz

Je kunt op deze pagina het hele programma voor 12 februari bekijken.

Kidsday is een middag voor lagere schooljeugd die tennist. Alle activiteiten zijn speciaal voor kinderen. Tennis kijken, handtekeningen verzamelen, beroemde spelers zien, zelf tennissen op de Tennisplaza of aan andere sporten meedoen op de Sportplaza. We gaan proberen om met alle kinderen van de Heksenmeppers in 1 grote bus te gaan, dus het wordt echt gezellig.
Als je meegaat krijg je naast je kaartje om binnen te komen, een busreis, een goodie bag (verassing), een patatje of een broodje en als we de sponsoring rondkrijgen allemaal hetzelfde shirt.

Alles op een rijtje:

  • Kidsday is op woensdag 12 februari er is die dag geen tennistraining.
  • Het kost €30,= p.p. (voorlopig) kaartje, busreis, goodiebag met snoep en drinken, een patatje (of iets anders), een toernooi t-shirt en begeleiding.
  • Je moet op de lagere school zitten en minimaal 6 jaar zijn om mee te kunnen. Ben je net te jong en wil je toch graag mee? Overleg dan even met ons.
  • We vertrekken om 13.00 uur en zijn tussen 19.00-19.30 uur weer thuis (misschien even vrij vragen als je nog niet uit bent).
  • Vergeet niet je shirtmaat door te geven.
  • Schrijf voor 24 januari nu in omdat we een optie op de kaartjes hebben lopen.

 

 

We zoeken voor dit evenement nog sponsoren die met een bijdrage van €100 willen helpen om de kosten voor Kidsday zo laag mogelijk te houden. Daarnaast zijn er ook wat plekken voor begeleiders (€25). Heb je interesse in sponsoring en/of begeleiding? Stuur aub een mailtje naar info@tennis4u.nl.

 

 

 

Sportieve groeten,

Rob van der Draai

PS Wist je trouwens dat Tennis4U Racketservice rackets bespant, Yonex rackets levert, gripjes vervangt etc? Meer weten?

Bel 0654601881 of stuur een mail naar info@tennis4u.nl.

 

Locatie TC Oudewater

Tennis4U staat voor kwaliteit op hoog niveauTennis4U staat voor kwaliteit op hoog niveau

Voordelen nieuwe site

Welke voordelen heeft de site van Tennis4U? Lees deze nieuwsbrief over de mogelijkheden die wij onze cursisten dankzij dit systeem kunnen bieden.

Volg ons nu ook op twitter!Volg ons nu ook op twitter!

Volg ons op facebook.Volg ons op facebook.

Binnenkort bij Tennis 4U

   
 

Wed 12 feb

ABNAMRO Kidsday 2020 12 februari

Sponsoring

Sponsoring

Bent u als bedrijf op zoek naar een gelegenheid om uw naam op een sportieve, positieve en betrouwbare manier uit te dragen? Wilt u uw naamsbekendheid vergroten in de regio's waarin wij aktief zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie bel Rob van der Draai tel. 0654601881 of email info@tennis4u.nl.

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Geen klant maar toch graag op de hoogte blijven van de activiteiten van Tennis4U? Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer de inschrijving voor tennislessen start?
Klik dan hier, vul uw gegevens in en wij zorgen er voor dat u al onze informatie ontvangt.

Vacatures en stageplaatsen

Tennis4U zoekt regelmatig parttime en tennisleraren M/V voor de regio's rondom Gouda. Heb jij je A-licentie dan kun je parttime bij ons werken.

>> Lees verder...

Copyright © 2008-2011 Tennisschool Rob van der Draai. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden  Technische informatie Contact